Besiktningar för
bostadsrättsföreningar

Vi på INSPECTIA erbjuder skräddarsydda lösningar för bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Vi tar fram en konkret underhållsplan med åtgärdsförslag som hjälper er att förvalta och underhålla fastigheten på ett smidigt och enkelt sätt.

Planeringen inkluderar vilka åtgärder som avses behöva ske inom närmaste tiden och vilka reparationer som måste planeras in i framtiden. Underhållsplanen är ett levande planeringsverktyg för föreningens långsiktiga förvaltningsarbete.

Hur mår Er fastighet egentligen? kontakta oss för en kostnadsfri offert och mer information om hur vi kan hjälpa just er!

BRF-/Samfällighetsnamn*

Namn och efternamn

E-post*

Telefonnummer*

Ämne

Ditt meddelande

Om oss

INSPECTIA Sverige

Google+

INSPECTIA är ett oberoende företag med över 30 års erfarenhet från bygg- och kvalitetskontrollbranschen och specialiserar inom konstruktionsbesiktningar, termografering, fuktmätning, driftsäkerhet, energieffektivitet. Vi utreder och utför även mögel och rötskade-undersökning, takbesiktningar och energideklarationer. Vi använder oss av den senaste teknologin för att kunna erbjuda noggranna mätningar och pålitliga resultat. Bland våra kunder finns fastighetsägare, försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.