Överlåtelsebesiktning

adminBesiktning, Hem, Överlåtelsebesiktning

En överlåtelsebesiktning, eller husbesiktning, omfattar en noggrann kontroll av byggnaden. Det kan handla om en villa, lägenheter eller fritidshus. Byggnaden utsätts för slitage och påfrestningar inte minst från naturen t.ex. av hårda vindar, regn och snö och temperaturvariationer. Därför är det viktigt med kontinuerligt underhåll. Du som köpare har en undersökningsplikt vid köp av ett nytt hus enligt jordabalken kapitel 4 § 19. Överlåtelsebesiktning minskar risken för en framtida tvist mellan parterna.

Nedan kan ni läsa vad uppdragsgivare har att säga om oss!

Inför vårt första husköp anlitade vi INSPECTIA för överlåtelsebesiktning. Teknikerna som kom ut gjorde mycket bra intryck, var noggranna i inspektionen och stod på sig i frågor mot säljarsidan. Till och med mäklaren sa att han aldrig varit med om några som gjort jobbet så grundligt. Värmekameran som de använder är ett fantastiskt verktyg för att finna brister. Förutom en besiktning fick vi nära nog en underhållsplan för vårt hus och detta till ett högst konkurrenskraftigt pris.Ulf, Stockholm

Ska du köpa eller sälja? Vill du boka en överlåtelsebesiktning? Kontakta oss för offert och bersikrvning!

08 – 122 101 75

 

Om oss

INSPECTIA Sverige

Google+

INSPECTIA är ett oberoende företag med över 30 års erfarenhet från bygg- och kvalitetskontrollbranschen och specialiserar inom konstruktionsbesiktningar, termografering, fuktmätning, driftsäkerhet, energieffektivitet. Vi utreder och utför även mögel och rötskade-undersökning, takbesiktningar och energideklarationer. Vi använder oss av den senaste teknologin för att kunna erbjuda noggranna mätningar och pålitliga resultat. Bland våra kunder finns fastighetsägare, försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.