Våra tjänster


FÖRETAG

Vår gedigna erfarenhet av kommersiella lokaler och fastigheter ger oss mycket goda förutsättningar att hjälpa dig med allt från en enskild lokal till ett större bestånd av fastigheter.PRIVAT

Vårt team har en bred kunskapsbas inom bygg- och energisystem. Ni försäkra er om att vi rekommenderar de absolut bästa energibesparingsåtgärderna för just ert projekt.Takbesiktning

Förvänta er ett omfattande, välplanerat, dokumenterat och ingenjörsmässigt tillvägagångssätt, som utvärderar takets aktuella tillstånd och uppmärksammar problemområden.

Mer än bara fyra väggar och ett tak


Vi tror våra kunder har som mål att skapa en innovativ miljö som tillåter en positiv anda, vilja och driv. Att säkerställa en sund och produktiv arbetsmiljö är avgörande för vår verksamhet och något vi värderar mycket högt.


Vilka är vi?


Vi på INSPECTIA är ett oberoende företag och specialiserar oss inom termografering, vattenskador, driftsäkerhet, energieffektivitet och fuktproblem. Bland våra kunder finns fastighetsägare, försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Vi hjälper våra kunder med tjänster som utreder åtskilliga frågeställningar, allt från underhållsfrågor till rådgivning i försäkringsärenden.

– Läs mer om oss →


Några av våra kunder


HMB Construction AB


Procter & Gamble


SKANSKA


Hur vi arbetar

Contact

Ni kontaktar oss

Vid ett mottaget uppdrag blir kunden kontaktad utav våra konsulter, samt ombedd att fylla i ett frågeformulär före inspektionen. I enlighet med kundens önskemål bedömer våra inspektörer sedan besiktningens omfattning.

Vi utför inspektionen

Utredningen genomförs med hjälp av marknadsledande mätutrustning för byggnadsinspektion. Diagnosverktyg lokaliserar, identifierar och förser med viktig information om tillståndet hos eventuella problemområden.

Vi analyserar resultaten

Efter inspektionen granskas data och bearbetas för att sedan förmedlas på ett innovativt och lättförståeligt sätt. Iakttagelserna grupperas och redovisas så att eventuella problem enkelt kan beskrivas för respektive tredjeparts entrepenör.

Vi rapporterar våra iakttagelser

En utförlig rapport presenteras baserat på kundens behov. Den detaljerade rapporten innefattar avvikelser, iakttagelser, bedömning ur ett kostnadsperspektiv samt en lista över lämpliga och nödvändiga åtgärder i prioriterad ordning.

KONTAKTA OSS


Vårt team av experter finns till ert förfogande och besvarar era frågor så snart som möjligt!


 Kontakta oss