Spelföretag med ambitiösa mål

adminBlower Door, Energiutredning, Hem

Ett spelföretag som är väldigt mån om miljön och vill spara energi samt skapa en sund byggnad för sina arbetare. Företaget ska utöka byggnaden med ett tillägg och vill även  passa på att åtgärda befintliga problemområden. Inför det stora ambitiösa expantionsprojektet blev Inspectia tillkallade för att hjälpa företaget uppnå en lufttäthet på 0,3 ACH, vilket är en förbättring på 50% gentemot dagens standarder för nya byggnader.

För att trycksätta hela byggnaden till -50 Pa användes flera högpresterande Blower door system. Trycksättningen kompletterades med en termografisk inspektion för att lokalisera och dokumentera de områden med betydande energiförluster.

En preliminär rapport har lämnats till styrelsen samt den ledande arkitekten där handlingsplan redovisats för att kunna uppnå de ambitiösa målen.

08 – 122 101 75

 

Om oss

INSPECTIA Sverige

Google+

INSPECTIA är ett oberoende företag med över 30 års erfarenhet från bygg- och kvalitetskontrollbranschen och specialiserar inom konstruktionsbesiktningar, termografering, fuktmätning, driftsäkerhet, energieffektivitet. Vi utreder och utför även mögel och rötskade-undersökning, takbesiktningar och energideklarationer. Vi använder oss av den senaste teknologin för att kunna erbjuda noggranna mätningar och pålitliga resultat. Bland våra kunder finns fastighetsägare, försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.